ROP Zuid aanwezig bij de Open dagen op 21 en 22 januari 2022

Op vrijdagavond 21 en zaterdag 22 januari was ROP Zuid aanwezig op de Open dag bij Bouwschool Breda. Tijdens deze dagen geeft de coördinator van ROP voorlichting over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van restauratie opleidingen. Zodra een instructeur een gesprek heeft met een potentiële leerling en het gevoel heeft dat deze leerling mogelijk een geschikte leerling is voor de restauratiesector verwijst hij deze naar de stand van ROP. Hier krijgt de leerling te horen welke weg hij/zij kan bewandelen om daar te komen. De Open dagen zijn door zowel jongens als meisjes bezocht. Een aantal potentiële leerlingen was zeer geïnteresseerd in het werken in de restauratiesector. Zij hebben informatie meegekregen en gaan zich nu verder oriënteren.

Het aanwezig zijn op Open dagen levert altijd wel geïnteresseerde leerlingen op. ROP zal ook het komende jaar zoveel mogelijk voorlichting geven aan leerlingen zowel op Open dagen als tijdens het geven van gastlessen, excursies of voorlichting op (V)MBO scholen en basisscholen.

Op vrijdagavond 21 en zaterdag 22 januari was ROP Zuid aanwezig op de Open dag bij Bouwschool Breda. Tijdens deze dagen geeft de coördinator van ROP voorlichting over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van restauratie opleidingen.

Geef een reactie

Get a quote

If you want to get a free quote without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.