rop-nederland.nl

  • ROP
  • ROP
  • ROP
  • ROP

Even voorstellen: nieuwe ROP-coördinator in Noord-Holland en Utrecht

Debbie VermeulenSinds september heeft de Regio-Middenwest een nieuwe regio-coördinator: Debbie van der Meulen. Zij werkt één dag in de week voor het ROP en de andere dagen voor Bouwmensen Amersfoort. We vroegen Debbie om zich even voor te stellen.

“Ik ben Debbie van der Meulen en ben sinds september 2016 gedurende 1 dag in de week actief voor ROP Midden-West (Noord-Holland en Utrecht). Persoonlijk kan ik erg genieten van monumentale gebouwen. Het behoud van Monumentaal Erfgoed is dan ook iets waar ik me graag voor inzet en ben daarom enthousiast om een kleine rol te mogen spelen in het behoud van onze monumenten; die het verdienen weer in ere hersteld te worden.

“De overige dagen werk ik bij Bouwmensen Amersfoort, waar ik ruim drie jaar geleden in dienst ben gekomen. Ik adviseer bouwbedrijven en hun medewerkers onder andere over duurzame inzetbaarheid en scholingsvraagstukken. Vanuit mijn rol bij Bouwmensen Amersfoort heb ik nauw contact met de ROC’s, onze partner opleidingsbedrijven en (restauratie)bouwbedrijven.

“Wil je je specialiseren in de restauratie? Of wilt u bij uw bedrijf leerlingen opleiden in het restauratievak? Neem dan contact op! “

Debbie van der Meulen
Telefoon         033 - 455 73 35
Mobiel            06 - 22 13 91 49
E-mail             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.